Menu

Kolegji AAB

Kolegji AAB

3D exhibitions

 • Kolegji AAB

  CAN'T QUARANTINE ART

  09 Apr 2020 – 30 Apr 2020

  Ekspozita “CAN'T QUARANTINE ART” është ekspozitë e studentëve të Vitit të Parë dhe Dytë, drejtimi Dizajni Grafik dhe Arteve Vizuale - të Fakultetit të Arteve AAB. Punimet janë të realizuara gjatë periudhës së karantinës, në kuader të angazhimeve dhe detyrave online nga lëndët “Mbishkrimi, Përceptimi Vizuel” dhe “Botimet dhe Grafika Digjitale” te prof. Besim Mikullovci.

  latest works

  • Diellza Grabovci

   12 VJET SHTET, 2020
  • Liridona Gashi

   EVERY ARTIST!, 2020
  • Dorentina Lokaj

   12 VJET SHTET, 2020
  • Meriton Sadiku

   DURIMI, 2020
  • Teuta Plakolli

   BEGINNING AND END, 2020
  • Besa Abdiji

   12 VJET SHTET , 2020
  • Alma Hasi

   12 VJET SHTET, 2020
  • Enes Ramaxhiku / Endri Berisha

   QËLLIMI I JETËS / COVID-19, 2020
  • Dren Pirota / Albin Vinarci

   NO TIME / CAN('T) CHANGE, 2020
  • Jehone Cerkini / Fatlinda Salihu

   KUNDËRSHTO ME MASKË / BE GOOD, 2020
  • Erea Kadriu / Envis Spanca

   DIFFERENCE / 12 VJET SHTET, 2020
  • Eart Shaqiri / Dardana Gashi

   NOTHING CAN'T STOP / I'M NOT STRANGE, 2020
  • Diellza Bytyqi / Diellza Grabovci

   UGLY PERSONALITY / SPEAK RIGHT, 2020
  • Art Gashi / Florentina Sylejmani

   MAKE ART / NEW DREAM, 2020
  • Berat Gashi / Dafina Muharremi

   DISTANCE / GUXO, 2020
  • Clirim Jerliu / Gazmend Zajmi

   GUXIMI / PROCESI I FOTOGRAFIMIT, 2020
  • Kolegji AAB
  • Rinesa Krasniqi

   COPËZ, 2020
  • Ngadhnjim Rexha

   COVID-19, 2020
  • Lyra Morina

   SHIKIMI, 2020
   Cookies help us to provide certain features and services on our website. By using the website, you agree that we use cookies. Privacy policy